| xcosx | x(cos2x2 − sin2x2 | |||
∫ | dx = ∫ | dx = | ||
| sin2x | 4sin2x2cos2x2 |
| xcos2x2 | xsin2x2 | |||
∫ | dx − ∫ | dx | ||
| 4sin2x2cos2x2 | 4sin2x2cos2x2 |
| x | x | ||||||||||||
∫ | dx − ∫ | dx = | |||||||||||
| 4cos2x2 |
| 1 | ||
− | ( ∫x(ctgx2)'dx + ∫x(tgx2)'dx) = | |
| 2 |
| 1 | ||
− | ( x * ctgx2 − ∫ctgx2dx + x * tgx2 − ∫tgx2dx) = | |
| 2 |
| 1 | ||
− | (x * ctgx2 − 2In|sinx2| + x * tgx2 + 2In|cosx2|) + C | |
| 2 |
| 1 | ||
− | (x * ctgx2 + x * tgx2) = | |
| 2 |
| cos2x2 + sin2x2 | x | |||
−x( | = − | |||
| 2sinx2cosx2 | sinx |
| 1 | ||
− | ( −2In|sinx2| + 2In|cosx2| ) = In|sinx2| − In|cosx2| = | |
| 2 |
| xcosx | x | |||
∫ | dx = − | + In|tgx2| + C | ||
| sin2x | sinx |