proszę o pomoc
ewelina: Dane są zbiory A=(−3/2 ,5) i B=N . Wówczas iloczyn zbiorów A i B jest równy?
25 sty 14:59
Eta:
Wymień liczby naturalne należące do zbioru A
A= { ................ }
25 sty 15:03
ewelina: A={−1,0,1,2,3,4,5} tak?
25 sty 15:05
ICSP: 5 nie bo przedział jest otwarty.
25 sty 15:05
ewelina: bez −1
25 sty 15:06
ewelina: aha, czyli A={o,1,2,3,4} tak?
25 sty 15:07
Eta:
A={0,1,2,3,4}
A∩B= A= {0,1,2,3,4}
25 sty 15:08
jaaaa: dany jest odcinek o końcach a=(−4 2) b=(8 −4) wyznacz rownanie okregu o srednicy ab
18 gru 11:06
Artur_z_miasta_Neptuna:
krok 1
oblicz odległość pomiędzy punktami A i B
krok 2
odległość = średnica okręgu = 2r
krok 3
środek okręgu znajduje się w połowie odcinka AB ... wyznacz jego współrzędne
krok 4
zapisz równanie okręgu
18 gru 11:24