24 sty 17:35
asia: Jak na razie tylko obliczyłam, że w 7 jest
A, a w 8 jest
C, dalej nie wiem
24 sty 17:50
bart: f(−2)=4−2b+c=0
f(3)=9+3b+c=0
i mamy uklad rownan

4−2b+c=0
−9−3b−c=0
−5−5b=0
b=−1
4−2(−1)+c=0
c=?
24 sty 17:58
bart: aa myslalem ze 10. tylko chhcesz
24 sty 17:59
asia: dzięki Ci bart chociaż za to

Czyli w 10 jest
A...
24 sty 18:04
asia: ...a w pozostałych?
24 sty 18:42
asia: wie ktoś?
24 sty 19:22
asia: może dzisiaj będzie mógł mi ktoś pomóc? W międzyczasie doszłam, że w 1 jest B, a w 6
D, brakuje mi jeszcze
2,
3,
4,
5,
9
25 sty 14:15
ICSP: 9.
Dziedzina : x−1 ≠ 0 ⇔ x ≠ 1
x ∊ R\{1}
Odp. B
25 sty 14:43
ICSP: Zad 5.
(x2 − 2)2 = x4 − 4x2 + 4
a+5 = 0
b = −4
a = −5
b = −4
Odp. B
25 sty 14:45
ICSP: Jeszcze jakieś?
25 sty 14:47
alfa: zadanie 2. odp B,
25 sty 14:53
alfa: zadanie 3. odp B
25 sty 14:55
asia: Bardzo dziękuję, zostało tylko zadanie 4
| | 4 − x2 | |
Dziedziną wyrażenia wymiernego |
| jest? |
| | x3 + 2x2 − 4x−8 | |
25 sty 17:26
asia: pomóżcie i już sobie idę
25 sty 17:38
ceaser I: 4.C
25 sty 17:43
asia: dzięki
25 sty 17:46
ceaser I: albo B
25 sty 17:47
asia: czyli nie wiesz jak do tego dojść
25 sty 17:55
ceaser I: mam dylemat
25 sty 17:57
25 sty 17:58
asia:
25 sty 18:18