matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
The Majster:
Granica
lnx
lim
sinx
x−>0
+
23 sty 21:30
Trivial:
−
∞
= [
] = [−
∞
*(+
∞
)] = −
∞
.
0+
23 sty 21:31
The Majster:
ta rakie łatwe to było? kurde a ja na kolowkium tego nei zrobiłem
23 sty 21:36