Granice
anette: Witam

Czy ktoś może mi obliczyc kilka granic?
23 sty 18:35
dziunia: no ale najpierw napisz jakie...
23 sty 18:36
anette: Znależć granicę lewostronna i prawostronną następujących funkcji:
x/a* cecha z b/a w punkcie x=0
b/x* cecha z x/a w punkcie x=0
e do potęgi (1/x) −1 przez e do potęgi (1/x) +1 w punkcie x=0
xedo potęgi 1/x w punkcie x=0
1/e do potęgi (1−x do trzeciej) w punkcie x=1
23 sty 18:39
anette: Będę Ci bardzo wdzięczna Dziuniu
23 sty 18:40
anette: To jak będzie...obliczysz?
23 sty 18:46
anette: wielkie dzięki za pomoc:(
23 sty 19:02