matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja pierwotna
jola:
znajdź przynajmniej 2 funkcje pierwotne dla f(x)= 4
√
x
na przedziale I = (0,
∞
)
23 sty 17:36
ja:
2
4∫
√
2
dx=4∫x
1/2
dx=4*
x
3/2
+C podstaw sobie za C rozne liczby i już
3
23 sty 17:42
jola:
dzięki
23 sty 17:49