matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to rozwiązać
adam:
log
3
1
9
=
23 sty 04:02
adam:
pomożecie?
23 sty 04:07
adam:
dajcie wskazówkę do tego zadanai
23 sty 04:20
dero2005:
log
3
1
9
= x log
a
b = x ⇔a
x
= b 3
x
=
1
9
1
3
x
=
3
2
3
x
= 3
−2
x = −2
23 sty 09:43