matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Kone:
3
Wiadomo,że log
5
11=a.Wykaż,że log
121
5
√
5
=
4a
22 sty 19:12
Amaz:
log
5
5
√
5
3
2
3
3
log
121
5
√
5
=
=
=
=
log
5
121
2log
5
11
4log
5
11
4a
22 sty 19:16
Kone:
Dziękuję bardzo
22 sty 19:22
Alicja:
ej, ale skąd z tego trzeciego czwarte...? prosze, wytłumaczcie jak dla idioty
23 sty 11:52