matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
esiu:
7*3
x
−3
x
−
2
=62
22 sty 16:22
Mila:
7*3
x
−3
x
:3
2
=62 3
x
(7−1/9)=62
8
3
x
*6
=62
9
62
3
x
*
=62
9
62*9
3
x
=
}
62
3
x
=9 3
x
=3
2
x=2
22 sty 19:03