matma
kasia: { [ (3
12 )
7 − (8,01)
4]
0 − 4}
2 = 3
a dlaczego równa się 3 ? bo nie rozumiem

[ (−0,3)
2 + 2
37 *
710 − 7] = ?
rozumie to ktoś ? ^^
22 sty 15:42
Mila: a
0=1
(1−4)
2=3
2=9
w drugim jezeli nie ma nic za nawiasem
| | 17 | | 7 | | 17 | |
0,09+ |
| * |
| −7=0,09+ |
| −7=0,09+1,7−7=1,79−7=−5,21 |
| | 7 | | 10 | | 10 | |
22 sty 19:19
Mila: a
0=1
(1−4)
2=(−3)
2=9
w drugim jezeli nie ma nic za nawiasem
| | 17 | | 7 | | 17 | |
0,09+ |
| * |
| −7=0,09+ |
| −7=0,09+1,7−7=1,79−7=−5,21 |
| | 7 | | 10 | | 10 | |
22 sty 19:19