matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
???
Anita B:
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=1376
21 sty 18:23
Anita B:
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=1376
21 sty 18:39
ICSP:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=|x-4|
21 sty 18:43