matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
Paty:
4/10:1/4 nie wiem czy można od razu skrócic czy przy mnożeniu a to ma duzy wpływ na reszte przykładu...proszę o pomoc
21 sty 15:19
op:
4
1
4
4
16
:
=
*
=
=1,6
10
4
10
1
10
21 sty 15:35
Paty:
dziekuje bardzo
21 sty 15:37