Wykresy funkcji
zxc: Narysuj przykladowe wykresu funkcji R−>R spelniajace jednoczesnie warunki:
a)
lim x−>−∞ f(x)=2
lim x−>1 f(x)=3
lim x−>∞ f(x)=0
Jak to narysować?
21 sty 13:30
zxc: ?
21 sty 14:00
zxc: .
21 sty 14:36
zxc: ..
21 sty 15:06
zxc: Nikt nie pomoże:(
21 sty 15:33
zxc:
23 sty 12:28
zxc: ?
23 sty 20:42
Trivial:
Te informacje to:
1) idąc coraz bardziej w lewo, coraz bardziej y zbliża się do 2.
2) Zbliżając się do x=1, y zbliża się do 3.
3) idąc coraz bardziej w prawo, coraz bardziej y zbliża się do 0.
23 sty 21:01
hi: 6x=0
20 gru 11:42