matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania logarytmiczne
karol:
1
log
4
[log
2
(log(x−1))] =
2
20 sty 18:25
sssss:
z definicji rozwiazujesz od zewnatrz 4
1
2
= log
2
[log(x−1)] itd
20 sty 18:29
karol:
a co dalej? ;>
20 sty 18:33
sssss:
4
1
2
=
√
4
=2 2
2
= log(x−1)
20 sty 18:35