| tgα | |
=cos2α | |
| tg2α−tgα |
| 1−(sin2α:cos2α)− (sinα:cosα) | |||||||||||
U{sinα:cosα}{2sinα:cosα) * | |||||||||||
|
| sin2α | 2sinαcosα | |||
tg2α= | = | = | ||
| cos2α | cos2α−sin2α |
| ||||||||||
= | ||||||||||
|
| 2tgα | |
| 1−tg2α |
| tgα | |||||||
= | |||||||
|
| tgα | |||||||
= | |||||||
|
| 1−tg2α | ||
tgα* | = | |
| tgα+tg3α |
| 1−tg2α | ||
tgα* | = | |
| tgα(1+tg2α) |
| 1−tg2α | |
= | |
| 1+tg2α |
| ||||||||||
= | ||||||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
= cos2α | |||||||
|
| sin(x −y) | ||
tgx −tgy= | ||
| cosx*cosy |
| sin(2α −α) | sinα | tgα | ||||
M= | = | = | ||||
| cos2α*cosα | cos2α*cosα | cos2α |
| L | cos2α | |||
Lewa str. = | = tgα* | = cos2α
| ||
| M | tgα |
| sin2α | sinα | sin2α*cosα− cos2α*sinα | ||||
tg2α− tgα= | − | = | =
| |||
| cos2α | cosα | cos2α*cosα |
| sin(2α−α) | sinα | tgα | ||||
= | = | = | ||||
| cos2α*cosα | cos2α*cosα | cos2α |