matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne! funkcja wykładnicza
Bożena:
√
8
x
*
√
3
x
= 36*2
x
19 sty 20:24
Grześ:
8
x/2
*3
x/2
= 36*2
x
/
2
24
x
=36
2
*4
x
6
x
*4
x
=6
4
4
x
6
x
=6
x
x=4
19 sty 20:36
Bożena:
dzięki
19 sty 20:48