matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Figura F' jest podobna do figury F w skali 5/3.Wynika stąd że:
myszka xd:
Figura F' jest podobna do figury F w skali 5/3.Wynika stąd że: A.β=5/3α B.β=3/5α C.b=5/3a b=3/5a (proszę o szybkie rozwiązanie
)
19 sty 20:23
mm:
d
24 lut 12:28
Aga1:
b
5
=
a
3
5
b=
a
3
odp.c
24 lut 12:34