matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
problem...
TOmek:
szybkie pytanie jak napisać równanie prostej równoległej do prostej x=
√
3
przechodzącej przez punkt A=[5,−8]?x
19 sty 20:09
Basia:
prosta x=
√
3
jest prostopadła do osi OX czyli x=5
19 sty 20:23
TOmek:
danke
19 sty 20:26