matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza
Bożena:
(0.25)
x
−
2
= 256:2
3
−
x
19 sty 19:56
M:
7 kwi 16:27
Miś Uszatek:
1
0,25=
=2
−2
4
256=2
8
(2
−
2)
x−2
=2
8−(3−x)
2
4−2x
=2
5+x
4−2x=5+x −3x=1 x=−U{1}[3}
7 kwi 17:11
:
prawie dobrze siadaj 3=
7 kwi 23:18