matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dla jakiego argumentu wartośc funkcji f jest równa a, jeżeli
zyga:
f(x)= 3x−6
19 sty 14:57
ICSP:
Ile jest równa wartość funkcji?
19 sty 14:58
Eta:
f(x)=a , to: 3x−6=a 3x=a+6
a+6
x=
3
19 sty 14:59