trzeba wyznaczyć asymptotę funkcji
kolo m: trzeba wyznaczyć asymptotę funkcji, ktoś pomoże?
18 sty 23:32
kolo m: nikt się nie skusi na zadanie

?
18 sty 23:41
bart: dla −3 i 3 sprawdz
18 sty 23:44
ICSP: D: x∊ R|{−3;3}. Asymptoty pionowe : x = −3 x = 3
| −2(x2 − 9) −15 | | 15 | |
| = |
| −2. Asymptota pozioma y = −2 |
| x2−9 | | x2 − 9 | |
18 sty 23:45
Wojtek: | | −15 | |
f(x)= |
| −2 o ile dobrze na oczy widzę  a kleją mi się  |
| | x2−9 | |
18 sty 23:45
kolo m: heh wiem, ze trzeba wyłaczyc −3 i 3, sęk w tym jak to sie liczy
18 sty 23:45
ICSP: Chyba już nie tylko tobie się kleją.
18 sty 23:46
kolo m: oo dziekować
18 sty 23:46
ICSP: Po = u mnie powinno być − 15 a nie tak jak jest 15.
18 sty 23:46