matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granice ciągu o wyrazie ogólnym
Mateusz:
5
an =
2n+3
10
an =
3
2+
n
pomoże ktoś szybko
18 sty 23:12
bart:
0 i 5
18 sty 23:49
Mateusz:
a czemu 0 w pierwszym
można sposób rozwiązania obu prosic
18 sty 23:55
bart:
5
2n+3 darzy do
∞
a
=0
∞
18 sty 23:58