Andrzej Kiebłasa
Antek: A' = <−2;5)
B= <−∞;−2>U{2}
Trzeba wyznaczyć A'nB(iloczyn) = według mnie to {−2,2} A Andrzej uwzględnił w odpowiedziach
tylko 2 która odpowiedz jest dobra?
18 sty 22:58
Wojtek: no niby masz dobrze, ale może źle wyznaczyłeś A'

i dlatego
18 sty 23:08
think: Antek jeśli tak wyglądają zbiory A' i B to Twoja odpowiedź jest poprawna.
18 sty 23:10
Antek: nie A' też jest w odpowiedziach napisane
18 sty 23:11
Antek: Kurde chciałbym się mylic na takich prostych rzeczach
18 sty 23:11
think: ale jeśli np w zbiorze B nawias jest otwarty przy −2 albo jest otwarty przy −2 w zbiorze A' to
już wtedy Andrzej ma racje
18 sty 23:11
Antek: no tym razem andrzej się pomylił czyli będzie 500 : 2 dla andrzeja bo to jego druga pomyłka
18 sty 23:13
think: wiesz zawsze Andrzej mógł napisać dobrze, ale w drukarni im coś zjadło
18 sty 23:14
Antek: drukarka zrobiła psikusa i domknęła nawias
18 sty 23:16