matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie : 3^{x^2} = 3^3^{x-2}
OLa:
rozwiąż równanie : 3
x
2
= 3
3
x−2
18 sty 18:34
bart:
x
2
=3x−2 x
2
−3x+2=0 i nasza kochana delta
18 sty 18:35
Eta:
x
2
=3x −2 dokończ ......
18 sty 18:36