matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc
martha:
Obliczyć: y=arcsin 1/x
18 sty 18:25
martha:
obliczyc pochodna
18 sty 18:30
bart:
https://matematykaszkolna.pl/strona/359.html
18 sty 18:44
Godzio:
podaj mi: (arcsinx)' = ...
1
(
)' = ...
x
18 sty 18:44