matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji f(x)=4^x-2, gdzie x∊R , jest symetryczny względem osi OY do wykre
pp:
Wykres funkcji f(x)=4
x
−2, gdzie x∊R , jest symetryczny względem osi OY do wykresu funkcji : <jakiej>
18 sty 18:23
Eta:
g(x) = (
1
4
)
x
−2
18 sty 18:27