Niech A, B oznaczają zawarte w przestrzeni zdarzeń elementarnych Ω. Wiadomo że
mm: Niech A, B oznaczają zawarte w przestrzeni zdarzeń elementarnych Ω. Wiadomo że P(A)= 0,42
oraz P(B)=0,68 i P(A ∩ B)=0,8. Wtedy P(A ∩ B) :
18 sty 17:59
Eta:
Coś nie tak napisałaś/eś
P(A U B)= 0,8 ?
18 sty 18:34
OLa: P(A U B)= 0,8 ? aa właśnie pomyliłem sie
18 sty 18:36
Eta:
P(A U B)= P(A) +P(B) − P(A∩ B)
P(A ∩ B)= P(A) +P(B) − P(A U B)=.........
18 sty 18:39
Eta:
dodawać i odejmować.......... myślę, że potrafisz
18 sty 18:43
;p: wyszło mi o,3 ?
18 sty 18:46
Eta:
ok

Co tak "żonglujesz" nickami ?
18 sty 18:47
:): bo mam wiele zadan których nie potrafie rozwiązć i komisa na głowie .

fajnie co ?
18 sty 18:52