proszę o rozwiązanie równania (7744728 może tym razem będziesz pierwszy) liczę u
xXx równanie wymierne:
18 sty 17:41
godzio -pomożesz? : godzio −pomożesz?
18 sty 17:44
Marcin W: x∊R\{2}
18 sty 17:46
Godzio:
D = R − {2}
skróć a otrzymasz tożsamość
Odp: x ∊ R − { 2}
18 sty 17:46
godzio -pomożesz? : jak byś mógł to rozwiązać bo chcę się tego nauczyć , a najlepiej sie ucze jak widzę jak jest
coś zrobione i powoli dochodzę do wniosku co trzeba po koleii i jak robić
18 sty 17:49
Godzio:
skróć (x − 2) tu nie ma co tłumaczyć
18 sty 17:50
godzio -pomożesz? : to jest przykład z klasówki i wiem na bank ze trzeba to rozpisać ponieważ kochana Kasia nie
dała by nam takiego łatwego . wiem o co ci chodzi , ale jak byś mógł mi to pokazać to postawie
piwo
18 sty 17:52
godzio -pomożesz? : godzio −pomożesz?
18 sty 17:55
albert:
18 sty 18:01
Godzio:
D = R − {2}
x − 2 = x − 2
0 = 0
równość spełniona dla każdego x ∊ R − {2}
18 sty 18:03