matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
-
Larła xD:
Wielomian jednej zmiennej ma postać: a) W(x) = a+ax+ax2+…+axn , a [jest różne od] 0 b) W(x) = a1x+a2x2+…+anx4 , a [jest różne od] 0 c) W(x) = a0+a1x+a2x2+…+a4xn , a [jest różne od] 0
18 sty 17:22