matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto pomoże? ;///
kto pomoże? :
logz3(logz3(logz3X))=0
18 sty 16:07
kto pomoże? :
?
18 sty 16:12
kto pomoże? :
18 sty 16:14
7744728:
tutaj raczej zbyt wiele się nie policzy, można tylko założenia zrobić że: logz3=0 lub logz3x=0
dalej wydaje mi się że nie pójdzie
18 sty 16:21