równanie wymierne
albert:
18 sty 16:02
7744728: (x−3)(x+3)x−3 =x+3
0=0
x∊R
18 sty 16:04
Eta:
x€R \ {3}
18 sty 16:05
Wojtek: ale co mamy z tym zrobić? wyliczyć?
tu się skraca
x+3=x+3
równanie tozsamościowe
18 sty 16:05
7744728: racja eta

zawsze najpierw dziedzine sie powinno wyznaczyc

moj błąd
18 sty 16:07
albert: poprosił bym o rozwiązanie
18 sty 16:10
7744728: omg −.−
18 sty 16:12
7744728: albert ale na pewno nie einstein
18 sty 16:13
albert: więc wyglada na to że nauczyciel się pomylił
18 sty 16:15
7744728: wyglada na to że lepiej abyś zmienił profil na humana
18 sty 16:17