matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
translacja o wektor
cichy:
jak przesunac taka funkcjie
x + 1
y=
x − 1
o wektor [1, 2] jeslio moglby ktos rozwiazac
18 sty 11:39
sssss:
x+1+1
y=
+2
x+1−1
18 sty 11:48
AC:
x
y =
+ 2
x − 2
18 sty 11:51
Bizon:
x−1+2
x−1
=1+
2
x−1
... i dalej chyba jasne
18 sty 12:24