logarytmy!
maturzystka m.: log23=a , wykaż że log4127=−32a
17 sty 20:11
maturzystka m.: jest tu ktoś kto umie rozwiązać to zadanie?
17 sty 20:32
Eta:
| | 1 | | 3 | |
log43−3= log22(3−3)= |
| *(−3) log23= − |
| * a
|
| | 2 | | 2 | |
c.n.u
17 sty 20:35
maturzystka m.: średnio zrozumiałam
17 sty 20:49
maturzystka m.: średnio zrozumiałam
17 sty 20:51
maturzystka m.: chciałby ktoś wytłumaczyć?
17 sty 21:44
:): | | log23 | | 3 | |
−3log43=−3 |
| =− |
| a |
| | log24 | | 2 | |
17 sty 22:42
Eta:
17 sty 22:47