matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
za
=:):
hej doszedlem do takiej postaci z rownania (4−2i)z=(4−3i)z
17 sty 18:42
=:):
i nie wiem jak wyznaczyc i?
17 sty 18:43
Spaz:
założenie że to liczby rzeczywiste czy nie? albo tak: student czy uczeń
17 sty 18:52
=:):
student
17 sty 19:02