matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
ola:
log z 0,03
log z 0,25
Pomocy
29 sty 09:00
Basia:
log0,03 = log (3/100) = log3 - log100 = -2 + log3 i log3 musisz chyba znależć w tablicach log0,25 = log(25/100) = log25 - log100 = -2 +log25 i log25 jak wyżej
29 sty 23:25