matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
malapaula:
ile będzie
√
60
? jak to obliczyc?
16 sty 22:31
Noah:
√
60
=
√
4*3*5
=
√
4*15
=2
√
15
16 sty 22:36
malapaula:
na pewno?
16 sty 22:38
AS:
Sprecyzuj pytanie. Podać w prostszej postaci,podać rozwinięcie dziesiętne?
17 sty 11:04