matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
stokrotka:
log
√
128
+log
3
√
32
log(2
√
2
)
16 sty 22:19
Spaz:
log P{128}= log 2
7/2
log P3{32}=log 2
5/3
log (2
√
2
)=log 2
3/2
a teraz lecisz z wzorów na logarytmach na sumę i iloraz
16 sty 23:06