matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równania
kredek:
1)
−8
2−5x=
x−4
2)
x
2
+3x−10
=0
x
2
+6x+5
3)
x
3
−2x
2
−3x+6
=0
x
2
−2x
4)
x
2
+2x+1
=2
1+x
16 sty 22:06
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
Masz tu przkłady do "wyboru i koloru"
16 sty 22:14
kredek:
to mi duzo nie dalo...
16 sty 22:36