matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
środek okręgu
malgosia:
środkiem okręgu, którego średnicą jest odcinek o koncach (−4, −3) i (2,5) jest punkt::
16 sty 19:45
M:
8 kwi 15:21
JG:
8 kwi 15:27
Jolanta:
−4+2
x
s
=
=−1
2
−3+5
y
s
=
=1
2
S(−1,1)
8 kwi 23:54