proszę o pomoc:):);
deutscher: Panowie mam prośbe jak to jak zaznaczyc to w prostakątnym ukladzie wspolrzędnych
A={(x , y): x nalezy do R i y należy do R i y jest większe od 3x + 1}
B={(x,y): x nalezy do R i y należy do R i y jest mniejsze lub równe −x + 3}
i zaznaczyc sume przedzialów,czesc wspolną i rożnice

z góry dzięki za pomoc
Eta:

prosta:
y= 3x +1
prosta:
y=−x +3
A −−− zbiór punktów zaznaczonych na
niebiesko
B −−− zbiór punktów zaznaczonych na
zielono
1) A ∩ B −−−−−− zbiór tych punktów, które należą do części zakratkowanej
bez brzegów( linii przerywanychi bez czerwonego punktu )
2) A U B −−− zbiór tych punktów ,które należą do
niebieskiej lub
zielonej
również bez brzegów i bez czerwonego punktu
3) A \ B −−− zbiór tych punktów, które należą do części
niebieskiej
i nie należą do części
zielonej
z brzegiem zielonym, bez brzegu niebieskiego i bez czerwonego punktu
4) B \ A −−−− zbiór tych punktów, które należą do części
zielonej
i nie należą do
niebieskiej
z brzegiem niebieskim, bez brzegu zielonego i bez czerwonego punktu
narysuj te zbiory 1) 2) 3) 4) na oddzielnych rysunkach