matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
monia:
1 kWh ile to J
16 sty 17:01
Trivial:
J
1kWh = 1 * 10
3
*
* 3600s = ...
s
16 sty 17:03
Godzio:
1kWh = 1000W * 3600s = 3 600 000 J = 3,6MJ
16 sty 17:03
Trivial:
= 3.6 * 10
6
J.
16 sty 17:04