matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1) wykaż że w żadnym trójkącie jego dwusieczne nie są prostopadłe 2)w równoległo
JANA:
16 sty 14:39
MathGym:
2α+2β+2γ=180 /:2 α+β+γ=90 α+β+δ=180 δ = 180−(α+β) δ = 180−(90−γ) δ = 90 + γ c.n.d
16 sty 15:36