..
bart: 1,0,0,0,0,0,0,..0 mozna nazwac ciagiem geometrycznym..?
15 sty 20:16
Trivial:
O bart, z nieba mi spadłeś. Choć mi pomóż zrobić zadanie z fizyki. Słyszałem, że ostatnio
miałeś jakieś oscylatory, to pewnie fale są zaraz po nich.
15 sty 20:17
Godzio:
nawiązując do tematu, można
15 sty 20:18
Trivial: q może być zerem?
15 sty 20:19
bart: wlasnie przez Ciebie Godzio mam dylemat
15 sty 20:19
bart: Za trudne zadanie nie potrafię
15 sty 20:19
Godzio:
a1 = 1
q = 0
w czym problem ?
15 sty 20:20
bart: no wlasniie
| | a3 | | a2 | |
i co z |
| = |
| tak na chlopski rozum  |
| | a2 | | a1 | |
15 sty 20:20
Godzio:
a
22 = a
1 * a
3
15 sty 20:21
bart: Godzio ty zawsze wszystko potrafisz

kujon
15 sty 20:21
Trivial: właściwie to czemu nie.

Jestem na tak.
15 sty 20:21
bart: "bart" zmien nick ok?
15 sty 20:21
15 sty 20:22
bart: zrobilem z kumplem to samo zadanie.. mi wyszly dwa ciagi geometrycze i w tym ten 1,0,0,0..0 on
robil innym sposobem i mu tylko jeden zostal
15 sty 20:22
Godzio: Co się dzieję bart ?
15 sty 20:22
Trivial: Godzio cziter sprawdził w wiki najpierw.
15 sty 20:22
Bogdan:
jaka jest definicja ciągu geometrycznego?
15 sty 20:22
Trivial: który bart jest który?
15 sty 20:22
Godzio:
Nie sprawdziłem

najpierw dałem odpowiedź później mi mówicie że tak nie może być to się
chciałem upewnić
15 sty 20:23
Trivial: ja się pytałem.
15 sty 20:23
Godzio: Ten głupszy bart zapewne

hehe
15 sty 20:24
Trivial:
15 sty 20:24
bart: 1. 5. 8. 12. i 14. post to prawdziwy bart

czyli wygralem browara?
15 sty 20:24
bart: Coś dziwnego się dzieję
15 sty 20:24
15 sty 20:25
bart: To można sie tak podszywac po prostu?
15 sty 20:25
bart: spadaj.. kurde.. chociaz kropke wstaw za nick'iem

pierwszy bylem na tym forum
15 sty 20:25
bart: Ktoś przechwycił mój profil ten co pisze że 1 5 8 12 i 14 jest prawdziwy TO KŁAMIE ja
jestem prawdziwy
15 sty 20:26
Trivial: łe. Można się podszywać po prostu.
15 sty 20:26
Godzio:
Można zablokować jednego, pytanie czy się trafi dobrego
15 sty 20:26
Trivial: Chociaż podszywanie może być nawet fajne
15 sty 20:27
Trivial: Który bart jest prawdziwy hm...
15 sty 20:27
bart: Trivial, no mialem te fale i drgania, kojaze wzory, ale te Twoje zad mnie przerastaja
15 sty 20:27
Trivial: Tak, wiem.
15 sty 20:27
Godzio: Zawsze jest 50 % szansy heh
15 sty 20:27
Trivial: Chodzi o zadanie numer dwa. Czemu ja mam taką trudną fizykę...
15 sty 20:28
Godzio: o w tym momencie zostałeś namierzony

− podszycie się pode mnie nie było dobrym pomysłem
15 sty 20:28
bart: Ja jestem prawdziwy

ten typek się podszywa

15 sty 20:28
Trivial: Ja miałem zamiar się podszyć pod Godzia też
15 sty 20:28
bart: jak zablokowac go chcecie?
15 sty 20:29
bart: Hellloo
15 sty 20:29
Trivial: się nie da się.
15 sty 20:29
Godzio:
15 sty 20:29
Trivial: Zadamy mu zagadkę/test, na który tylko prawdziwy bart zna odpowiedź.
15 sty 20:29
Godzio: da się da

tylko nie wiem czy aby na pewno, w końcu nie ma dużej szkodliwości
15 sty 20:29
bart: dobra, jutro mu sie znudzi

a co do tego drugiego mam jakies fzory na interferencje fal, ale
zapewne tez je masz, wiec nie za duzo pomoge
15 sty 20:30
Trivial: a zaczęło się od q = 0...
15 sty 20:30
Trivial: Tyle, że ja mam te wzory wyprowadzić.
15 sty 20:31
Trivial: liczba literek mnie troszkę przerasta.
15 sty 20:31
Godzio:
Ktoś go zablokował już
15 sty 20:33
bart: ej, ej..

jestem
15 sty 20:34
Trivial: Brutal force!
15 sty 20:34
Trivial: Godzio jak to jest być modem? Presja społeczna?
15 sty 20:35
Godzio:
Normalnie

ktoś się źle zachowuj → blok

i po problemie
15 sty 20:36
Trivial: Widzisz IP ludzi?
15 sty 20:38
Godzio:
Nie
15 sty 20:38
Trivial: To widzę, że nie jesteś God−modem.
15 sty 20:39
Godzio:
heh, aż takie opcje nie są potrzebne
15 sty 20:40
15 sty 20:44
BM: dzieki za zablokowanie
15 sty 20:50
BM: BM−bart ten prawdzimy

zablokowaliscie prawdziwego barta

cos Ci Godzio nie poszlo, ale czasem dobrze miec ta
neostrade i zmienne IP.. Trivial, mam notatki z interferencji dosc ciekawe.. i najlepiej
jakbys podaj mi maila swojego..

Jakis wzorek tam jest
15 sty 20:52