matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
ja:
Liczba log
5
5 −log
5
125 jest równa?
15 sty 18:52
dero2005:
log
5
5 = 1 bo 5
1
= 5 log
5
125 = 3 bo 5
3
= 125 1−3=−2
15 sty 18:56
hfdf:
32
−
3/(1/8)
4
10 wrz 17:48