matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matematyka
aga:
w ciągu arytmetycznym dane są a
7
=12,a
11
=20 wyznacz s
22
15 sty 15:08
Przemon125:
a
1
=0 r=2 S
2
2=462
16 sty 17:32
plkj:
a rozumiesz o co w tym chodzi czy Ci wytłumaczyć?
16 sty 18:26
aga:
wytłumacz
17 sty 08:43