matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
madzik:
proszę o pomoc oblicz x jeśli:
1
log
x
3 =
2
14 sty 18:17
Trivial:
x
1/2
= 3 x = 9
14 sty 18:18
madzik:
a pomożesz jeszcze z tym
https://matematykaszkolna.pl/forum/74146.html
14 sty 18:19