Zadania
Masilana: Jak rozwiązać te zadania
A) 5
2x+1 = 5
3x+2
B) (X
−3 + 3) (X
−3 −3) Gdy X−
3√3−2
13 sty 17:19
:): a)2x+1=3x+2 x=−1
13 sty 17:23
Masilana: Pomoże ktoś z tymi następnymi ?
13 sty 17:57
:): moge Ci pomoc ale nie zrobic
13 sty 18:04
Masilana: W c nie wiem jak zacząć
A w tym B nie rozumiem o co chodzi z tym Gdy bo sam przykład prosty do rozwiązania.
13 sty 18:18
Masilana: a dokladniej w tym C gubia mnie te potegi
13 sty 18:20
Masilana: To jest ktoś kto pomoże ?
13 sty 18:45
Skorpioner:

POZDRO Wariaty≤
13 sty 19:03