matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kolejnisc
Hania:
dane sa trzy liczby : a=
3
√
2
−1, b= 3
√
2
−1 c= 3
√
2
+7 tworza one rosnacy caig w kolejnosci
?
13 sty 16:56
Godzio:
a = 3
√
2
+ 3 b,a,c
13 sty 17:00
Hania:
ale to −1 powinno byc na dole..
13 sty 17:05
Godzio:
wiem
13 sty 17:12