matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw w postaci potegi
eedyta:
przedstaw w postaci potegi a) 3*2
4
+2
5
+2
6
+7*2
4
= b) 2*3
13
+5*3
11
+12*3
10
= c) 5*2
15
+9*2
13
+6*2
12
=
13 sty 10:51
miley:
=2
4
(3*1+2+4+7)=2
4
*16=2
4
*2
4
=2
8
to jest a tak podobnie pozostałe
pozdr
13 sty 11:06