matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Łukasz:
log4−log5+log125
12 sty 19:23
mundurek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
12 sty 19:23
:):
10
12 sty 20:09
Tragos:
4
4
log4 − log5 + log125 = log
+ log125 = log(
* 125) = log100 = 2
5
5
12 sty 20:12